poza terasa conacul secuiesc rimetea design by most wanted cluj trend furniture gradini cluj
26
nov.

StableTable – Picior de masă perfect pentru terase

Despre StableTable:

StableTable, un produs genial. Deși a cam trecut sezonul de terasă dar gândindu-mă la faptul că devin din ce în ce mai populare terasele acoperite și încălzite pe lângă restaurante, m-am gândit să scriu un pic despre un produs genial. Genial, da, deoarece soluționează o problemă foarte enervantă pe care o întâmpinăm la majoritatea teraselor. Mesele care nu au stabilitate pe pavaj, piatră cubică sau pământ pot fi foarte frustrante. Se mișcă la cea mai mică atingere și se varsă cafeaua, ceaiul sau supa așezată pe masă. Această problemă toată lumea încercă să-o soluționeze rudimentar, cu șervețele de hârtie sau pietricele băgate sub picioare. De ceva vreme nu mai trebuie să batem capul cu aceste probleme enervante.

O companie din Suedia a găsit soluția! Au proiectat și patentat un mecanism care se auto-stabilizează după ce ai așezat masa pe orice suprafață. Produsul se numește StableTable®.

stabletable poza facebook de exemplu

StableTable, Picioare de masă autoreglabile pentru stabilitate și adaptabilitate

Complet automat, piciorul de masă se adaptează la orice suprafață neuniformă și autoreglează diferențele de înălțime de teren până la 20-25 mm.

În miezul stâlpului central este amplasat sistemul mecanic, care permite pentru cele două picioare încrucișate adaptarea la sol. Datorită acestei caracteristici unice, baza mesei ia cca. 50% din înclinare și mesele se aliniază mult mai ușor atunci când sunt așezate una lângă celălaltă. StableTable®  poate fi utilizat atât în interior cât și  în exterior tot anul, indiferent de anotimp și pe orice tip de suprafață!

Încă un aspect la care s-au gândit producătorii acestor picioare de masă este faptul că aceste mese sunt lăsate seara afară și trebuie legate între ele. Pe partea superioara a picioarelor, pe profilul prin care se face prinderea blatului de masă au creat niște găuri numite EasyLock™, prin care se poate trage un cablu de oțel și așa permite legarea meselor între ele.

Eleganță, calitate și diversitate pentru mese de restaurant

Atât designul cât și execuția acestui picior de masă central dau dovadă de calitate și atenție până la ultimul detaliu. Gama lor de produse acoperă tot ce înseamnă mese de restaurant. Ca și înălțime vin în cele trei dimensiuni standard: măsuță cafea, masă de dining și masă de bar.

Fiecare picior de masă este produs în Suedia și fabrica acceptă și comenzi pe înălțimi de masă atipice.

Din punct de vedere al culorilor, firma din Suedia poate produce picioarele de masă aproape în tot paletarul de culori RAL.

În gama lor de produse se regăsesc și baze de masă cu blat rabatabil.

Din punct de vedere al designului au trei linii de produse:

Stable Table Extreme:

Este exact așa cum spune și numele, o bază de masă pentru a fi folosită la malul mării sau la munte, unde condițiile ambientale sunt dure. Baza mesei  este realizată din oțel inoxidabil nelustruit și se îmbină perfect în orice ambient. Se recomandă pentru utilizare în exterior, în zone cu coroziune ridicată.

Stable Table Nouveau:

Cu linii moi, contemporane, acest model iese în evidență prin design clasic. Conceptul a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor estetice ale cafenelelor, bistrourilor, barurilor și restaurantelor moderne. Fidelă tradiției de design suedez, forma merge mână în mână cu funcționalitatea, iar picioarele de masă ușor curbate, stau ferm, datorită tehnologiei unice, brevetate StableTable®.

Stable Table Classic:

Este gândit pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, pe tot parcursul anului, în condiții normale. StableTable® Classic este produs din oțel pre-tratat și vopsit în câmp electrostatic cu vopsea rezistentă la UV pentru a oferi cea mai bună protecție posibilă împotriva uzurii.

Noi am folosit aceste tipuri de picioare de masă metalice la proiectul de amenajare de terasă la Conacul Secuiesc din Rimetea.

Vezi proiectul: aici

Produsele au fost achiziționate de la Trend Furniture.