Servicii de design interior

Nu ne lăsăm până nu e totul aliniat.

Suntem pasionați de design simplu, integrat în viața de zi cu zi, design de care ne putem mândri atât noi, cât și clienții noștri.

Design Interior HoReCa

Proiectarea spațiilor comerciale este o provocare pentru noi, pe care acceptăm cu mare plăcere. Design interior comercial se referă la proiectarea de amenajări interioare pentru spații comerciale cum ar fi: recepții și zone de așteptare, restaurante, cafenele hoteluri și alte locuri publice.

cover photo pentru design interior horeca, cluj, most wanted design, chi cafe floresti
Mai mult...

Design Interior Rezidential

Angajamentul nostru e satisfacția clienților noștri. Cu multă experiență și echipă dedicată suntem aici pentru a oferii servicii de design interior rezidențial excepțional. Lasă-ne să transformăm spațiul tău într-un sanctuar confortabil și elegant, adaptat pentru a reflecta personalitatea ta unică.

fotografie coperta pentru servicii de design apartamente si case cluj, most wanted design
Mai mult...

Design Interior Comercial

Creează un spațiu unic și funcțional cu ajutorul serviciilor noastre de design interior. Ne concentrăm pe echilibrul perfect între estetică și utilitate pentru a crea un mediu atrăgător și eficient. Fiecare detaliu este pus în valoare pentru a spori experiența și pentru a maximiza potențialul afacerii tale.

imagine servicii de design interior comercial, receptie clinica ginecologica, gynea
Mai mult...

Design Interior Birouri

Designul interior pentru birouri este arta de a crea spații funcționale și estetice care rezultă creșterea performanței și a productivitatății angajaților. Într-un birou bine gândit, angajații sunt mai mult decât niște colegi care lucrează în același spațiu, ci devin o echipă dinamică și eficientă.

cover photo for office design, most wanted design, cluj
Mai mult...

Ne ghidăm după următoarele:

 

Întâi planificăm – stabilirea fluxului și amplasarea mobilierului și a aaparaturii. Scopul planificării spațiului este de a crea eficiență și funcționalitate.

Creăm viziune – odată stabilită funcționalitatea, modelăm preferințele estetice ale clienților cu principii generale de design pentru a da personalitate spațiului.

Luăm în considerare materiale și finisaje – materialele și finisajele influențează direct percepția asupra spașiului. Materialele naturale sunt net superioare, ne gândim în primul rând la durabilitate, scump nu înseamnă neaparat calitate.

Contraste & accente – sunt necesare pentru a face diferența. Combinăm materiale, forme, modele și texturi într-un mod adecvat, pentru a le pune în valoare.

Focusare pe detalii – ne axăm pe detalii pentru a crea viziunea de ansamblu.

Creăm cu un scop – Designul interior este despre personalizare, chiar și atunci cînd este vorba de simplitate și modernism.

Echilibru – preferăm un echilibru general în locul accentelor puternice. Oferim servicii complete prin colaboratorii noștrii de încredere de la execuție zidărie, finisaje, lucrări la rețeaoa electrică, tâmplarie lemn sau PAL, montaj, curățenie după construcții.

Suntem pasionați de design simplu, integrat în viața de zi cu zi, design de care ne putem mândri atât noi, cât și clienții noștri.

Ești pregătit să lucrezi cu noi?