Vedere de sus randata 3d, design punct info corian design most wanted
Vedere de sus randata 3d, design punct info corian design most wanted
Pinct Info Corian design obiecte
detaliu randare punct info corian
detalii cu siluete randare 3d punct info corian
Mall Dreilander Galerie germania
poza ci punct info Corian in Germania Dreilander Galerie
turntable punct info corian randare 3d

Design Punct Info

Am creat o experiență unică cu proiectul de Design Punct Info la Dreilander Galerie.

Suntem încântați să prezentăm această experiență unică și să împărtășim cu mândrie ceea ce am creat. Avem reputația de a prelua proiecte provocatoare și ne place să depășim propriile limite în materie de design. Studioul nostru a realizat un proiect ambițios, care a capturat atenția publicului cu un design nou și inovator. După mai multe luni de muncă dedicată, suntem încântați să dezvăluim Design Punct Info. O creație cu adevărat specială care reprezintă punctul culminant al eforturilor noastre.

Proiect realizat prin colaborare și profesionalism

Colaborând cu echipa Trend Furniture, am depășit obstacolele inițiale și am respectat termene strânse pentru a da viață acestui proiect. Mobilierul punct info a fost asamblat în Dreilander Galerie, noul mall din Weil am Rhein, Germania. Creația noastră ocupă centrul atenției, atragând privirea tuturor care intră în mall.

Sursa de inspirație pentru punct info.

Inspirat de valurile învolburate ale oceanului, mobilierul pentru punctul de informare are o formă organică neconvențională. Fabricat din 128 de elemente proiectate individual și tăiate la CNC, îmbinate cu meticulozitate între ele, formează un schelet sculptural. Acoperit cu Corian®, un material durabil și versatil cu suprafață solidă, oferă flexibilitate, funcționalitate și durabilitate designului.

Cireașa de deasupra acestei creatii este integrarea a doua ecrane interactive, perfect în blatul curbat, oferind utilizatorilor confort și ergonomie maximă. Pentru a facilita transportul, Punct Info a fost construit din trei module mari și două module mai mici. Mobilierul după ce a fost asamblat la fața locului a primit ultimele retușuri și au fost ascunse liniile de îmbinare, rezultând un aspect integral, sculptural.

De ce să alegi Corian?

Corian-ul este un material foarte versatil. Principalele caracteristici sunt durabilitatea și posibilitatea de termoformare ceea ce permite realizarea obiectelor în forme organice și totodată oferă durabilitate.

Este complicat utilizarea acestui material?

În versiunea plată, unde nu se termoformează este relativ ușor de folosit acest material. Se debitează și se lipește cu un adeziv special. Ulterior suprafața materialului se poate polișa. În realizarea obiectelor curbate deja poate fi o provocare. Pentru a termoforma materialul, este nevoie de un cuprot special și multă experientă și îndemânare. Trebuie să cunoști  materialul și să știi cum se comportă.

Cât de complicat este proiectarea unui obiect realizat din Corian prin termoformare?

Proiectarea și execuția unui obiect termoformat din Corian este destul de complex și cu mai multe provocări.

Acest material solid este fabricat în plăci. Pentru termoformare trebuie debitat inițial după modelul de croieală, încălzit integral la o anumită temperatură și ulterior aplicat pe suprafața prealabil pregătită. Din punct de vedera al designului, trebuie cunoscute proprietățile materialului, care este raza minimă la care se poate curba sau ce flexibilitate are materialul cald. Realizarea acestui proiect de punct informativ, era una dintre cele mai mari provocări, deoarece forma este organică, nu are tăieturi drepte și se intersectează suprafețe curbate.

Unde este recomandat să folosești Corian?

Corian-ul este alegerea perfectă pentru suprafețele cu trafic intens, precum blaturile de bar sau linia de servire, datorită aspectului atrăgător și durabilității sale remarcabile. Poate să prezinte semne de uzură în timp, acest material neporos nu va absorbi lichidele, nu se pătează și păstrează aspectul proaspăt. Fiind colorat în masă și putând fi polisat ulterior, Corian-ul va arăta mereu ca nou, inclusiv atunci când este folosit ca blat de bucătărie. Cu avantaje evidente față de alte materiale pietroase, cum ar fi cuarțul sau granitul, suprafața este mai moale și rezistentă la ciobire. Îmbinările sale sunt invizibile, asigurând un aspect finisat și ușor de întreținut, fără a adăuga greutate suplimentară structurii.

Share: