design interior casa, cluj napoca, bucatarie moderna la comanda, fronturi mdf vopsite, faianta turcoaz, electrocasnice incorporate, netfront
design interior living, casa cluj, tabla metal taiat cu laser, nuante roz cu albastru, modern clasic, most wanted
balustrada din teava patrata, design interior living, canapea albastra, design classic modern, fotoliu albastru, mostwanted cluj
Element taiat la laser separare intrare si living bancheta tapitata, design interior casa
Element taiat la laser separare intrare si living bancheta tapitata
living cu canapele, design living, canapele cu nuante de albastru, tablouri classice, living modern classic, design most wanted cluj
design interior baie, design casa, baie cu cada, robineti alama, faianta deschisa, marmura, most wanted design
design baie, casa din cluj, amenajare baie moderna, robineti din cupru, faianta marmura, design contemporan
camera adolescent, design interior casa, mobila ikea, mobila la comanda, negru, corp de iluminat tip studio
design interior, camera adolescent, mobila ikea, most wanted design
design interior baie, cu licheni, faianta alba si neagra, most wanted design, casa cluj
design camera fetita, most wanted design, perete roz, decoratiuni florale, casa cluj
design interior baie, faianta colorata, baie moderna, design casa, mostwanted
design interior casa, design baie, structura metalica custom, oglinda, faianta alba, corpuri de iluminat eglo
design interior casa, design baie, structura metalica custom, oglinda, cabina de dus si toaleta

Design casa în Cluj

 

Povestea unui design interior casa

Fiecare casă are o poveste și aceasta este povestea unei familii din Cluj. După mai mulți ani petrecuți în ea, și-au dorit o renovare. Și pentru că cei doi copii ai familiei au crescut, odată cu ei a crescut și nevoia de mai mult spațiu. Necesitatea de a mări spațiul a fost o mare oportunitate pentru familie de a-și reamenaja casa. Profitând de oportunitate au optat pentru un design casa care să reflecte cu adevărat personalitatea și stilul lor de viață.

Proiectul de renovare a inclus mărirea spațiului locativ cu două dormitoare și două băi pentru cei doi adolescenți. Prin mărire fiecare copil putea să aibă spațiul lui personal și personalizat. Dormitoarele au fost concepute după necesitățile și preferințele fiecăruia.

Un spațiu pentru familie: Design modern combinat cu stil clasic la parter

Parterul este zona unde se adună familia, zona de living și bucătăria care are încorporată și zona de luat masa. Aceste zone au câteva accente comune care le unește vizual, nuanțe de albastru și elemente mai moderne. Panoul metalic decupat cu laser sau balustrada din teavă pătrată contrastează în mod plăcut cu piesele de colecție și tablourile familiei. Conceptul de design pentru parter a fost crearea unei zone funcționale și deschise pentru socializare.

Design interior casa: soluția Most Wanted Design

Acest proiect de casa design casa, oferă o atmosferă modernă și confortabilă pentru toată familia. Proiectul a fost implementat folosind finisaje și accesorii la prețuri accesibile.

Varietate de culori și materiale

În acest proiect de design interior casă am creat o atmosferă modernă și confortabilă pentru familia din Cluj. Am folosit o varietate de finisaje de calitate superioară. Plăcile ceramice de la WOW, colecția 60, care au un design unghiular și o culoare de marmură elegantă. Am ales și colecția Boho, care oferă un efect 3D și oferă atmosfera boemă. Colecția Stripes, cu modele 3D și plate în negru si alb, a adus un aer contemporan în design-ul general. Designul a fost completat cu detalii unice și moderne prin intermediul lichenilor stabilizați de la Moss Things.

Calitatea, aspectul principal al acestui proiect design interior casa

Parchet triplu stratificat de la Secular oferă un aspect senzațional în întreaga casă.
Am adus un plus de confort și stil prin alegerea canapelei și fotoliului de la Mobila Dalin, colecția Toledo. Rezultatul final este o casă care reflectă personalitatea și stilul de viață al familiei și care oferă un spațiu funcțional și frumos, care răspunde nevoilor familiei.

Design casa: O Soluție Personalizată și Inspirată pentru o locuință confortabilă

Proiectul de design interior casa a fost o adevărată călătorie în descoperirea și definirea identității unei familii din Cluj. În fiecare casă, povestea locatarilor se reflectă în fiecare detaliu. Putem pronunța că am avut privilegiul de a da viață dorințelor și viselor proprietarilor acestui case.

Amprenta personală a fiecărui membru al familiei a fost luată în considerare în fiecare etapă a proiectului. Cu o necesitate crescută de spațiu din cauza copiilor care au devenit adolescenți, renovarea a reprezentat o oportunitate de a crea un design interior casa care să ofere atât funcționalitate, cât și un stil de viață modern și confortabil.

Și în acest proiect, calitatea și atenția la detalii au fost prioritățile noastre.

Această casă din Cluj este o călătorie continuă în povestea și evoluția familiei, iar noi suntem bucuroși că am putut contribui la transformarea ei într-un cămin unic și armonios. Povestea acestei case din Cluj se continuă…

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design interior și pentru a obține o ofertă de preț pentru proiectul dumneavoastră.

Răsfoiți portofoliul nostru cu proiecte similare.
Citiți păteri al clienților noștri despre design-urile noastre.
Află mai multe despre serviciile noastre de design.

CONTACTEAZĂ NE!

Echipa noastră de specialiști în design interior te va ghida pe parcursul întregului proces de amenajare a spațiului. Cu experiență în designul de interioare pentru astfel de spații, ne dorim să transformăm visul tău în realitate!

Share: