Pantone Viva Magenta, culoarea anului 2023
06
ian.

Culoarea anului 2023 | Pantone Viva Magenta 18-1750

Culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 | Pantone Viva Magenta 18-1750

Culoarea anului 2023 de la Pantone este întotdeauna foarte așteptată, iar Viva Magenta 18-1750 de anul acesta nu face excepție. Descrisă ca un „nou roșu animat” și „bucurie pură”, această nuanță vibrantă va ieși în evidență în orice spațiu. Cu siguranță va influența designul produselor mai ales pe domeniile tehnologcie, impactul său asupra designului interior poate fi mai subtil.

Culoarea anului 2023, Panton Viva Magenta, Viva Magenta, Motorola Viva Magenta

În proiecte de amenajare interioară văd posibilitatea să apară ca niște accente. În proiecte de amenajări interioare o văd culoarea Viva Magenta ca și o culoare de accent. Fiind o culoare foarte puternică, puțin probabil să fie folosit pe suprafețe mari. Culoarea anului 2023 de la Pantone o văd mai degrabă ca și un trend valabil un an. În acest timp poate influența și să apară pe anumite produse. În concluzie nu consider ca și o bază peste care merită construite concepte de design interior. Cu toate astea, nu se poate nega influeța acestei nuanțe îndrăznețe pe domeniul designului de interioare. Poate adăuga un strop de energie și emoție orcărui spațiu.

Accent Viva Magenta in design interior

Dacă dorești să adaugi un pic din vibrația Viva Magenta în casa ta, o poți face asta prin adăugarea unor decorațiuni alese cu grijă. Folosind elemente de accent de culoarea Viva magenta poți introduce viață și emoție în orice încăpere.

Taburet Viva Magenta, accent design interior

La urma urmei, cel mai important este să alegi culori care să te facă fericit și care reprezintă stilul tău. Indiferent dacă alegi Viva Magenta sau optezi pentru ceva puțin mai discret, cheia este să realizezi un spațiu autentic și care reflectă personalitatea ta.

Un articol care îti recomand, dacă vrei să afli alte informații despre culoarea anului 2023 de la Panton:

Culoarea compplementară pentru Viva Magenta este Mountain Meadow. Asta și alte detalii legat de Viva Magenta culoarea anului 2023 de la Panton cum ar fi și variațiuni de nuanțe le găsești aici.