SEARCH

Bun venit în biroul nostru!

Suntem o echipă de profesioniști dedicați designului interior personalizat și accesibil, cu sediul în Cluj-Napoca. Misiunea noastră este să creăm spații care vorbesc de la sine, unde utilul se îmbină armonios cu esteticul. Admiram designul curat și cu sens, și aplicăm pentru rezultate cu care să ne mândrim și noi, și clienții noștri.
Suntem alături de tine în tot procesul. Oferim servicii complete – de la planificare, la cumpărături și implementare în cel mai fin detaliu. Nu ne sperie limitările de buget și căutăm întotdeauna soluția optimă, cu accent pe calitate.
Te invităm să vizitezi câteva dintre proiectele noastre de suflet și, dacă te-am convins, nu ezita să ne contactezi.

Design rezidențial

Transformă o locuință într-un adevărat cămin. Personalitatea clientului este un factor esențial. Știm că fiecare dintre noi e unic, așa că urmărim să îți îndeplinim toate nevoile și așteptările.


design-rezidential-cluj-1


Nince detali of bar interior design

Design comercial

Amenajare pentru orice tip de afacere care intră în contact direct cu clienții. Restaurante, baruri, magazine, hoteluri, pensiuni sau birouri publice, toate trebuie să se facă remarcate și să creeze o experiență unică.

Design birouri

Ne petrecem o mare parte din viață la birou, așa că avem nevoie de un spațiu primitor, confortabil,eficient și durabil. Un spațiu care inspiră și motivează.


interior design cluj office mostwanted