design interior apartament, randare 3d, bucatarie moderna cu mobila la comanda, nuante de alb si nuc combinat cu gri
design interior apartament, randare 3d, bucatarie moderna cu mobila la comanda, nuante de alb si nuc combinat cu gri
proiect de amenajare apartament in cluj, bucatarie randata, culori deschise
randare cu dormitor, dressing incorporat cu rafturi, perete gri si cadru pat de la IKEA
vedere cu peretele cu tapet si raft, birou facut la comanda si televizor
grinzi de beton acoperite cu placi de pal si birou integrat, culori simple si deschise
dormitor amenajat in camera de zi, zona de birouri cu mobila pana in tavan
proiect de design interior apartament 2 camere, cluj, randare cu intrarea in camera, corp comoda suspendata si rafturi
vedere cu patul si dulapul de dressing, care are oglinda pe usi

Design apartament atudentesc, un spațiu funcțional și plin de inspirație

 

Designul interior pentru acest apartament studentesc a fost conceput pentru a crea un spațiu funcțional și confortabil pentru doi studenți. A fost prioritizată maximizarea funcționalității într-un spațiu limitat. În zona comună, bucătăria a fost integrată eficient, cu masa încorporată în mobilier, pentru a economisi spațiu. Fiecare element de mobilier a fost poziționat cu atenție pentru a asigura o utilizare optimă a spațiului.

Eficienizarea elegantă a spațiului cu mobilier personalizat, design interior apartament

Mobilierul personalizat a avut un rol crucial în amenajarea acestui apartament. Ca să putem asigura un confort sporit, în fiecare cameră am plasat un pat confortabil, un dulap, un birou și o bibliotecă. Folosind placări din PAL am ascuns aspectul grinzilor de beton și a centralei termice, oferind un aspect uniform și bine organizat.

Acest design interior a fost creat cu atenție și grijă pentru a oferi un cămin confortabil pentru studenți. Uniformizarea și organizarea spațiului cu accentul pe funcționalitate au adus un aer proaspăt în apartament. Scopul a fost să se realizăm un mediu care să inspire și să faciliteze activitățile studenților, oferind totodată spațiu pentru relaxare și socializare.

Amenajare armonioasă: Explorați rezultatul final al proiectului nostru

Această amenajare reflectă armonia dintre design și funcționalitate, în care fiecare spațiu a fost utilizat eficient. Vă invităm să explorați galeria foto pentru a vedea rezultatul final al acestui proiect. Dacă cauți inspirație pentru propriul cămin sau ești interesat de colaborare la un proiect de design interior, suntem aici pentru a te ajuta să transformi visele în realitate. Alege un design interior care să combine emoția cu practicitatea și să creeze un spațiu funcțional și inspirat!

Echipa noastră de specialiști in design interior te va ghida pe parcursul întregului proces, aducând în viață spațiul pe care ți-l dorești.

IA LEGĂTURA CU NOI

Share: