poza design interior_kintaro sushi bar_oradea_lotus center_by most wanted design
poza design interior_kintaro sushi bar_oradea_lotus center_by most wanted design
poza design sushi bar oradea

Design Sushi Bar Kintaro

Kintaro – Un proiect realizat în colaborare cu Studio 11

Bine ați venit în galeria foto care prezintă designul uimitor al Kintaro Sushi Bar din Oradea. Cu o abordare modernă și elegantă, acest sushi bar a fost creat pentru a oferi o experiență culinară de neuitat iubitorilor de sushi.

Echipa noastră de design s-a concentrat pe crearea unei atmosfere primitoare cu texturi și materiale calde. Pereții am vopsit în negru ca să dăm adâncime spațiului și ca să putem pune ăn accent barul. Accentele de lemn și piatră au adăugat căldură și o senzație naturală spațiului.

Ne am concentrat foarte mult la iluminat, ca să putem pune în valoare elementele unice și spectaculoase ale barului. Utilizarea luminii slabe creează o experiență confortabilă și intimă, în timp ce spoturile ajută la iluminarea locală a spașiului de lucru.

Operă de artă în fiecare detaliu

Sushi barul în sine este o operă de artă! Cu aspectul său elegant și modern și reprezintă măiestria culinară în pregătirea fiecărui fel de mâncare. Ne am asigurat că poziționarea tejghelei și aranjamentul scaunelor oferă confort maxim și atracție vizuală.

Suntem mândri de designul Kintaro Sushi Bar și sperăm că galeria noastră foto vă oferă o idee despre grija și atenția la detalii care au fost implicate în acest proiect. Vino și experimentează farmecul designului nostru și bucură-te de sushi delicios pe care Kintaro îl are de oferit.

Răsfoiți portofoliul nostru cu proiecte similare.
Citiți păteri al clienților noștri despre design-urile noastre.
Află mai multe despre serviciile noastre de design.

Contactează ne!

Pentru design interior restaurant.

Vezi proiectul!

Share: