vedere cu receptia de la zona de asteptare la clinica privata de gynecologie, cluj, gynea, canapele modulare verzi si vedere cu receptia, multe plante
vedere cu receptia de la zona de asteptare la clinica privata de gynecologie, cluj, gynea, canapele modulare verzi si vedere cu receptia, multe plante
Design interior receptiie clinica privata de ginecologie cluj, Gynea, vedere cu receptia cu riflaje si plante
coridor clinica privata de ginecologie, design interior receptie
zona de autoservire cafea si apa, perete cu riflaj la clinica privata din cluj, design interior most wanted
randare 3d cu zona de asteptare cu canapea modulara verde si multe plante

Design Interior Receptie – Front Office | Gynia

 

Am transformat recepția Gynia într-un spațiu primitor și elegant

În proiectul de design receptie pentru clinica Gynia ne-am propus să ne desprindem de imaginea tradițională a unei clinici. Scopul nostru a fost să creem un mediu cald, elegant și primitor care transmite un sentiment de liniște și confort. Am folosit suprafețe mari de stejar care am combinat cu plante, adaugănd notă contemporană fără a compromite eleganța.

Design Interior Clinică: O Abordare Care Inspira încredere și Confort

Vizita la o clinică este o experiență emoțională, stresantă. Prin urmare ne am  propus să creăm o atmosferă liniștitoare care să promoveze un sentiment de calm și relaxare. Armonia cromatică, combinațiile de texturi și materiale  atent alese contribuie la atmosfera generală a spațiului. Am acordat atenție deosebită acestei zone, deoarece aceasta servește drept prim punct de contact pentru pacienți. Am vrut să ne asigurăm că transmite un aer primitor și optimist.

Un alt element important este coffee corner-ul din incintă, unde pacienții își pot face singuri cafeaua. Canapelele în zona de așteptare au fost așezate în așa fel, încât sa ofere intimitatea necesară de care poate avea nevoie un cuplu. Considerăm că proiectarea unui spațiu comercial joacă un rol semnificativ în stabilirea unei legături de durată cu clienții. În cazul unei unități medicale, aceasta devine și mai crucială. Scopul nostru a fost să creăm un spațiu care nu numai că satisface nevoile funcționale ale unei clinici, ci și să ridice spiritul și sentimentul de confort al pacienților.

Luând în considerare emoțiile și experiențele pacienților, am proiectat o zonă de primire care întruchipează confort, îngrijire și sprijin oferind un mediu care favorizează o relație armonioasă medic-pacient.

În acest proiect de recepție majoritatea elementelor sunt executate la comandă. Proiectul a fost realizat în colaborare cu mai multe firme specializate în producție mobilier din PAL, lemn masiv, Corian. Am folosit canapele modulare modelul Trio de la Antares.

Cu abordarea noastră personalizată, combinăm eleganța și funcționalitatea, creând spații care te vor impresiona și vor oferi o experiență deosebită pentru cei care le vizitează.

CONTACTEAZĂ NE!

Dacă vrei să-ți amenajezi o zonă de recepție sau clinică privată.

Vezi proiectul pe BeHance!

Share: