fatada restaurantului Rhedey Cafe
fatada restaurantului Rhedey Cafe
zona bar cu logo volumetric, Rhedey Cafe
zona bar cu logo volumetric, Rhedey Cafe
detaliu zona bar Rhedey Cafe
vedere de ansamblu, Rhedey Cafe, Cluj, design interior Most Wanted
detaliu zona bar, Rhedey Cafe
windfang, un element funcțional, care delimitează intrarea de restul restaurantului și protejează de aerul rece pe timp de iarnă
firmă luminoasă cu logo-ul Rhedey Cafe în mijlocul restaurantului
vedere din zona de bar spre intrare în restaurantul Rhedey Cafe
logo Rhedey Cafe, design Most Wanted
detaliu aparat cafea si cesti personalizate la Rhedey Cafe
detaliu aparat cafea si cesti personalizate la Rhedey Cafe
vedere cu zona de bar, Rhedey Cafe, Cluj
preparate delicioase la Rhedey Cafe

Design Interior Restaurant Rhédey Café

Un strop de istorie: Rhedey Cafe

Restaurantul Rhedey Cafe se află în inima Clujului, în clădirea impunătoare de la care a primit și numele: Palatul Rhedey. Locația funcționa și înainte ca și restaurant, dar avea o atmosferă întunecată și nu era foarte primitoare. Dorința noului proprietar era clară: să transformăm locul într-un spațiu de socializare cald, menit să recreeze farmecul vibrant al anilor 1900.

Rhedey Cafe, pulsul trecutului

Pentru transformarea acestei locații ne am inspirat dintr-o epocă plină de eleganță și rafinament. Ne-am propus să aducem la viață o atmosferă în care oaspeții să simtă pulsul unei perioade trecute, iar rezultatul este un amestec de stiluri și detalii ce redau farmecul anilor 1900.

Logo-ul Rhédey Cafe: Un omagiu iconic

Elementul cel mai remarcabil al restaurantuli este logo-ul, care este o imagine contemporană inspirat din stema originală a familiei Rhedey. Această adiție esențială devine iconică și transformă întregul ambient. Firma luminoasă amplasată sub bolta principală a restaurantului, devine o poartă de acces către un univers distinct și elegant.

Fiecare aspect al designului a fost conceput plecând de la o bază solidă. Mobilierul, paleta cromatică și iluminatul au fost alese pentru a crea un cadru coerent și estetic. Am integrat poze de epocă în design. Acestea adaugă un caracter autentic și unic spațiului.

Importanța unei atmosfere calde la Rhedey Cafe

Am transformat un loc gri, închis și sobru într-un ambient plăcut, luminos, plin de viață și rafinament. Jocul de lumini, nuanțele calde și aranjamentul spațial creează o atmosferă în care oaspeții sunt îmbrățișați de confort și eleganță.

Iluminatul joacă un rol central în povestea Rhédey Cafe. Am folosit becuri cu lumină caldă și globuri de sticlă. Fiecare nuanță și reflexie adaugă profunzime și farmec pentru fiecare colțișor al locației.

Echipa noastră de specialiști in design interior cafenea și restaurante te va ghida pe parcursul întregului proces, aducând la viață spațiul la care ai visat.

IA LEGĂTURA CU NOI!

Share: