Design Interior Pensiune Mysterious Spa

design interior spa, mysterious spa, savadisla, curte, motive traditionale

Amenajare Spa | design interior Pensiune: Combinarea artei traditionale cu design modern la o pensiune din Savadisla

Mysterious Spa se afla in judetul Cluj in localitatea Savadisla, pe strada principala, in vecinatatea restaurantului Tamas Bistro.

design piscina, design spa, savadisla, mysterious spa, amenajare rustica, jacuzzi, motive traditionale

Crearea unei experiente unice in design centru Spa

Amenajare Spa, aspectele cele mai importante in crearea unei atmosfere relaxante.

Atunci cand o persoana alege sa isi petreaca cateva ore intr-un Centru SPA, cu siguranta asteptarile sale sunt legate de experientele relaxante pe care le traieste in timpul petrecut acolo. Designul spatiului joaca un rol esential in crearea acestei atmosfere relaxante, prin compartimentarea si amenajarea inteligenta a spatiului.

design piscina, motive traditionale, ambianta rustica, piscina si jacuzzi , savadisla

Importanta elementelor senzoriale in design Spa

In plus fata de designul fizic al spatiului, experienta senzoriala este la fel de importanta. Luminile, culorile, aromele si sunetele sunt toate elemente care contribuie la crearea unei atmosfere unice si relaxante in centrul SPA.

design interior bistro, pensiunea mysterious spa, scaune custom, bar, spa

Incorporarea elementelor traditionale in design Spa

Incorporarea elementelor traditionale poate adauga o nota unica si autentica experientei de SPA. Folosirea materialelor naturale, a motivului decorativ traditional si a tehnicilor artizanale pot oferi o conexiune cu radacinile si cultura zonei.

camera pensiune mysterious spa, camera pensiune, savadisla, most wanted design, traditional

Crearea unui design personalizat pentru fiecare centru SPA si pensiune

Fiecare centru SPA este unic si necesita un design personalizat care sa reflecte personalitatea si scopul acestuia. Prin colaborarea cu arhitecti si designeri, se poate crea un design care sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor si sa se potriveasca cu locatia centrului SPA.

detaliu motiv traditional, pat pensiune, mysterious spa, savadisla, camere pensiune

Încorporarea motivelor traditionale in interpretarea moderna

Scopul nostru in procesul de proiectare pentru această pensiune din Savadisla, situata in regiunea Kalotaszeg cunoscuta pentru traditia sa bogata, a fost sa gasim motive traditionale si sa le incorporam intr-o interpretare moderna care pastreaza inca formele caracteristice zonei.

design baie pensiune, design spa, spa traditional, savadisla, mostwanted, dizain, tamas bistro savadisla

Motivul principal de design: Lalea

Dupa ce am cercetat arta traditionala locala, am ales laleaoa ca principal motiv de design. Laleaoa este unul dintre cele mai vechi motive gasite in arta traditionala maghiara si a oferit un element de design frumos si versatil care am incorporat in multe elemente diferite ale pensiunii.

Combinand maiestria traditionala cu designul modern

Pentru a aduce o nota moderna designului traditional, am decis sa evidentiem abilitatile de prelucrare a lemnului ale mesterilor locali. Pentru mobilier am folosit lemn masiv de pin si stejar, iar cea mai mare parte a mobilierului a fost facuta la comanda. Motivul lalelei este prezent pe aproape fiecare piesa, adaugand o nota unica si personalizata spatiului.

camera pensiune, mysterious spa, design spa,, design spa room, design interior spa room, mobila la comanda

Transformarea unui hambar vechi intr-o pensiune

Un vechi hambar de familie a fost transformat in pensiune si am pastrat o portiune din cladirea originala. Peretele din zona piscinei serveste ca o reamintire a functiei anterioare a cladirii și ofera o nota istorica. Am optat sa maximalizam dimensiunea piscinei pe suprafata data si am integrat si un jacuzzi care se combina perfect cu formele organice.

randare pensiune, exterior, savadisla, mysterious, spa design

Finisaje simple si elegante

In intreaga pensiune, finisajele sunt simple si elegante, cu o paleta de culori simple care accentueaza naturaletea si traditia. Curtea este un spatiu de adunare pentru oaspeti. Folosirea materialelor naturale precum lemnul si piatra ajuta la crearea unei atmosfere calde si primitoare.

randare 3d, randare spa, design spa, interior spa, most wanted design

Incorporarea motivului Lalea in design interior pensiune

In dormitoare, motivul lalea este incorporat in toate piesele de mobilier, adaugand o nota fermecatoare spatiului. Baile sunt dotate cu placi ceramice traditionale si accesorii lucrate manual, continuand tema artei tradiționale.

randare design interior, randare spa, design interior spa, spa rustic, mostwanted

Zona Bistro in complexul Spa

Centrul de relaxare dispune de un bistro unde puteti savura o varietate de preparate delicioase intr-un ambient placut.

Amenajarea bistroului este gandita astfel incat sa se potriveasca cu stilul general. Am ales sa folosim un motivul floral, care se regaseste atat in design-ul scaunelor cat si al mesei sau al barului. Toata mobila este facuta la comanda, astfel incat sa se potriveasca perfect cu stilul ales.

Acest detaliu ofera un plus de eleganta si rafinament, contribuind la o experienta completa. In acelasi timp, folosirea unui motiv floral are o semnificatie simbolica, Laleaua fiind un simbol al curateniei si al puritatii.

design camera pensiune, randare 3d, randare camera, motive traditionale, mobila lemn masiv, most wanted cluj

Crearea unui spațiu confortabil

Scopul conceptului de design a fost de a crea un spațiu confortabil, primitor, care sa reflecte cultura si traditiile locale. Folosirea motivului lalea, materiale naturale si o paleta simpla de culori contribuie la crearea unei atmosfere linistite si relaxante pentru oaspeți.

randare 3d, randare bistro, design bistro, design bistro savadisla, most wanted design, mysterious spa

design interior pensiune, designcamera pensiune, randare camera pensiune, amenajare pensiune, tamas bistro

  • All

Share: