intrare in apartament, cuier si dressing incorporat, gresie hexagonala, design interior
vedere din hol in bucatarie, gresie hexagonala, usa glisanta din sticla si scaune tapitate
vedere din hol in bucatarie, gresie hexagonala, usa glisanta din sticla si scaune tapitatevedere din hol in bucatarie, gresie hexagonala, usa glisanta din sticla si scaune tapitate
vedere cu bucatarie la comanda, cuptor si microunde incorporate in mobila
vedere cu bucatarie in balcon, hota vizibila si rafturi deschise, mobila la comanda, design interior apartament
living cu canapea albastra si modele 3d pe perete, lichieni si paletar de culori albastre, most wanted design
randare 3d livind in apartament de 3 camere, design interior oradea
dressing in camera de bloc, cu poza pe perete si mobila facuta la comanda
randare 3d cu dormitor matrimonial, foto tapet si draperii, perete albastru, candelabru cristal, design apartament oradea
randare 3d cu dormitor matrimonial, foto tapet si draperii, perete albastru, candelabru cristal, design apartament oradea
baie cu cada si faianta tip marmura albastra, randare 3d si design most wanted
randare 3d baie cu faianta albastra si mobila neagra, apartament 4 camere, oradea
camera copil, apartament 3 camere, oradea, design interior, randare 3d
dormitor copil, randare 3d, mobila la comanda, pat single, design interior
design interior baie_gresie si faianta colorata_apartament 4 camere, faianta galbena si pete de culoare, randare 3d

Design interior apartament 4 camere

 

Cauți o echipă de experți în proiectare și design interior pentru apartamentul sau casa ta din Oradea? Echipa noastră de designeri de interior poate fi soluția! În acest proiect am transformat complet un apartament cu patru camere într-un spațiu de locuit modern și confortabil, cu un stil contemporan.

Primul nostru pas a fost crearea unui plan care să includă elementele de design și stil potrivit spațiului. Am folosit o paletă de culori neutre cu nuanțe de albastru și gri, oferind o senzație de calm și lux în întregul apartament.

Detaliile fac diferența în design interior apartament

Unul dintre cele mai importante aspecte ale spațiului este intrarea. Aici ai prima impresie și dă tonul întregului apartament. Am optat pentru uși glisante în bucătărie, care creează un spațiu modern și bine luminat.

Proprietarii doreau un dressing spațios, așa că am încorporat acest lucru în design. Am mutat strategic o ușă pentru a crea un spațiu mai mare și acces mai ușor. Rezultatul este un dressing funcțional și elegant, care este perfect pentru nevoile lor.

Dormitorul are o paletă de culori liniștitoare și contemporane, cu nuanțe moi de gri și albastru. Baia a fost concepută pentru a fi un spațiu distractiv și vibrant, cu culori luminoase și modele jucăușe.

Echipa noastră a selectat cu atenție materiale și culori pentru a crea un spațiu coeziv, plăcut, frumos, cât și funcțional. Am încorporat detalii moderne și elegante, plăci hexagonale de la Vives și plăci Olympia Bombato de la Baldocer.

Cu atenția noastră la detalii și expertiza în designul interior, suntem încrezători în capacitatea noastră de a-ți transforma spațiul în casa visurilor tale. Contactați-ne astăzi pentru a începe să vă planificați proiectul!

Descoperă și galeria foto cu proiectul implementat și lasă-te inspirat de design apartament 4 camere!

Răsfoiți portofoliul nostru cu proiecte similare.
Citiți păteri al clienților noștri despre design-urile noastre.
Află mai multe despre serviciile noastre de design.

Contactează ne!

Echipa noastră de specialiști în design interior te va ghida pe parcursul întregului proces de amenajare a spațiului. Cu experiență în designul de interioare pentru astfel de spații, ne dorim să transformăm visul tău în realitate!

Vezi proiectul implementat!

Share: