coridor cu cuier modern_tonuri calde_design interior apartament_randare 3d_cluj
hol intrare-apartament 4 camere, cluj, design dressing si depozitare pantofi, randare 3d
design interior apartament cluj napoca most wanted design bucatarie
design interior apartament cluj napoca most wanted design
design interior apartament cluj napoca most wanted design bucatarie
design interior apartament cluj napoca most wanted design bucatarie
design interior apartament cluj napoca most wanted design dormitor
design dormitor_apartament 4 camere_randare 3d_capatai de pat inalt tapitat_dormitor cu tonuri de verde_most wanted design
randare baie, albastru cu negru si corpuri de iluminat atarnate
dus walk in cu placi mari de faianta, albastra si gresie gri, randare 3d, design interior baie, most wanted design
randare 3d, camera oaspeti, apartament 4 camere, cluj
birou, camera de oaspeti, pereti casetati cu brauri duropolimer, design apartament 4 camere, cluj napoca, most wanted design
baie cu hexagoane, masca chiuveta galbena, randare 3d
living in apartament de 4 camere, design modern, randari 3d, most wanted design, cluj
DESIGN BIBLIOTECA pana in tavan, scafe iluminate, living modern, design interior cluj, most wanted, randari 3d
design camera adolescent, randare 3d, apartament 4 camere, cluj, perete cu foto tapet, dressing incorporat
bean bag si mobila custom in camera de adolescent, elemente din ikea, stickere lipite pe mobila, combinatie galben cu gri, randari 3d, most wanted design

Transformarea unui apartament cu 4 camere, Design Interior Apartament

 

Descoperă cum am transformat un apartament spațios cu patru camere într-o locuință perfect adaptată vieții de familie. Prin reconfigurarea spațiului și integrarea elementelor de design, am creat un spațiu care îmbină funcționalitatea cu stilul.

Principalul aspect: modul în care familia își desfășoară viața de zi cu zi

În acest proiect de design, ne-am concentrat pe crearea unei locuințe perfecte pentru viața în familie. Cu toate că apartamentul avea o suprafață generoasă, configurația existentă necesita o reevaluare majoră. Bucătăria era mică și era segmentată de mai multe uși. O altă problemă considerabilă era că în apartament era doar o baie, atașată dormitorului matrimonial, având acces și din bucătărie.

Cum am procedat la acest proiect de design interior apartament

Apartamentul fiind în clădire istorică, spațiile erau concepute pentru nevoi și utilizări diferite. Lângă bucătărie era o cămară prea mare, o sobă de gătit și o masă ascunsă într-un colț. Am reconfigurat tot spațiul și am obținut o bucătărie generoasă cu spațiu suficient pentru o masă. Cămara am adăugat la baie și am renunțat la accesul dublu. În colțul unde înițial era înghesuită masa, am format o cămară suficient de mare nevoilor familiei. Această reconfigurare permite o utilizare eficientă a spațiului, și crează o atmosferă primitoare și plăcută.

Am reimaginat băile și dormitorul

Am acordat o atenție deosebită intimității la conceperea dormitorului matrimonial. Dormitorul matrimonial a fost reproiectat pentru a include un dressing spațios, iar baia proprie am amenajat o zonă separată pentru mașina de spălat și uscător. În dreptul dressingului a ajuns a doua baie, care are acces din camera de oaspeți / birou. Am desfințat o toaletă mică care îngreuna accesul spre bucătărie. În locul lui s-a construit un dulap generos, perfect integrat și extrem de util.

Holul lung a devenit mai primitor datorită tonurilor deschise și luminii naturale. Nuanțele alese creează o atmosferă prietenoasă și caldă.

Dacă dorești să transformi apartamentul tău într-un spațiu de locuit funcțional și elegant, contactează-ne astăzi. Suntem specializați în design interior pentru apartamente și am finalizat cu succes numeroase proiecte în Cluj. Experimentează combinația perfectă între funcționalitate și estetică cu soluțiile noastre personalizate de design.

IA LEGĂTURA CU NOI!

Share: