design logo, olvass.ro logo, mock up, green pelican with a book
design logo, olvass.ro logo, mock up, green pelican with a book
logo design aplicat pe mockup de tricou pentru olvass.ro
logo design aplicat pe mockup de tricou pentru olvass.ro
stationery design for olvass.ro
stationery design for olvass.ro
versiuni de culoare pentru design logo olvass.ro, unicolor, negru si colorat
versiuni de culoare pentru design logo olvass.ro, unicolor, negru si colorat

Logo Design: Olvass.ro

 

Simbol pentru dragostea de a citi

În zilele noastre un logo poate fi cheia succesului. Cu un logo cel mai des ne întâlnim pe spațiul online și prima impresie contează foarte mult. Pentru olvass.ro am creat un logo jucăuș, plin de inspirație și mesaje, o librărie online dedicată promovării lecturii, un proiect care este sub patronajul Centrului de Presă Reformat din Ardeal. Inspirat de cuvintele celebrului designer Saul Bass, „Logoul este extensia grafică a realităților interne a companiilor,” am transpus pasiunea pentru lectură și valorile religioase într-un simbol vizual unic.

Olvass.ro: O librărie online care țintește tineri

Librăria se diferențiază prin publicul lui țintă, este o platformă dedicată tinerilor, misiunea lor este să popularizeze cititul printre tineri. Logoul a fost conceput ca să reflecte această misiune și totodată să transmită valori creștinești.

Design logo – Simboluri și culori vii

Acest logo este plin de viață, cu culori captivante și simboluri creștinești. Pentru a evidenția legătura sa cu valorile creștine și religia reformată, am ales să folosim imaginea unui pelican. Pelicanul este o pasăre legendară, cu o istorie bogată în simbolistica creștină. Conform tradiției medievale, se credea că pelicanul își hrănește puii cu propriul său sânge, ceea ce a făcut din această pasăre un simbol al sacrificiului și al iubirii nemărginite. În acest context, pelicanul a devenit un simbol al lui Isus Hristos și al credinței creștine. Culoarea verde din logo reprezintă natura și vitalitatea, sugerează că lectura este o sursă de învățare și dezvoltare personală.

Olvass.ro: Un design logo care îmbină tradiția și modernitatea

Logo-ul Olvass.ro este mai mult decât o simplă imagine grafică; este o poveste în sine, care transmite pasiunea pentru citit. Prin alegerea unui simbol atât de încărcat de semnificații, am reușit să imprimăm logo-ului o profunzime spirituală și am subliniat misiunea de a promova lectura.

Acest proiect face parte din librărie și cafenea Refo Cafe, unde am realizat atât proiectul de amenajare interioară cât și elementele de grafică.

Echipa noastră de specialiști în design te va ghida pe parcursul întregului proces de amenajare a spațiului. Cu experiență în designul de interioare pentru astfel de spații, ne dorim să transformăm visul tău în realitate și să creeăm un ambient prietenos și plăcut pentru clienții tăi.

CONTACTEAZĂ NE!

Share: