design apartament studio cluj, bucatarie mica cu geam peste chiuveta si scaune tip eames
design apartament studio cluj, bucatarie mica cu geam peste chiuveta si scaune tip eames
zona bucatarie compacta, design apartament studio, design apartament cluj, scaune eames
interior cluj, in cluj napoca, design apartament, studio apartament, living cu dulap incorporat si birou, mobila din osb
design interior apartament studio, cluj napoca, mobila incorporata cu elemente din osb
zona de dormitor cu pat matrimonial in apartament studio cluj, design most wanted, bean bag rosu, perete cu polite si caramida aparenta
Bucătărie în stil minimalist în apartamentul mic studio
Poza cu zona de birou si living din apartament studio proiectat de Most Wanted Design, in stil minimalist si culori naturale cu accente rosii si negre.
design living modern in apartament studio proiectat de Most Wanted Design
Zona dormitor in apartament studio, mobilat minimalist, cu pat queen size, zona de cărămidă descoperită și bibliotecă.
Apartament studio cu pat si raft pentru carti.

Cum am realizat un design interior pentru un apartament studio în Cluj-Napoca

Acest proiect de amenajare vine ca o dovadă că o limită de buget, nu este un impediment – din contră, este o ocazie pentru creativitate și punerea în valoare a elementelor existente.
Situat într-o clădire istorică din Cluj-Napoca, acest apartament studio a fost o adevărată provocare pentru noi. În primul rând trebuiea să găsim modalitati pentru a păstra cât mai multe elemente originale, care să dea farmec apartamentului. Astfel, a fost luată decizia de a păstra parchetul și grinzile de lemn de pe tavanul bucătăriei, precum și de a lăsa la vedere o parte din zidul de cărămidă. Aceste elemente aduc o notă rustică și caldă, care se combină perfect cu mobilierul modern și cu finisajele moderne.

Un design interior optimizat pentru un apartament mic

Când vine vorba de amenajarea unui apartament mic, care se află într-o clădire istorică, cu elemente arhitecturale existente, lucrurile pot fi mai complicate. Totuși, limitările pot fi transformate în oportunități. Acest proiect de amenajare a fost realizat cu succes, prin optimizarea spațiului și a bugetului, păstrând în același timp elemente de design existente.
În acest apartament studio mic, am păstrat parchetul și grinzile de lemn de pe tavanul bucătăriei. În cameră am lăsat descoperit o porțiune din zidul de cărămidă. Așa am reușit să menținem elemente de design existente și am crea o atmosferă plină de caracter.

Mobilier funcțional și modern în design apartament studio

Mobilierul a fost ales și proiectat pentru a crea o ambient simplu, funcțional și modern. Am propus materiale ieftine, PAL și plăci OSB, pentru a crea un aspect tineresc, modern și ieșit din comun. Pentru a optimiza spațiul, am făcut un design personalizat pentru bucătărie care include si mașina de spălat. Am folosit și o masă îngustă, care poate fi folosită ca masă de lucru sau ca masă de dining, în funcție de nevoi. Am integrat un dulap dressing în zona open space. În zona open space este și un birou făcut la comandă cu elemente de accent din OSB. Layout-ul a fost optimizat pentru a fi util și confortabil.

Spațiu optimizat și atmosferă plină de viață în design apartament studio

Proiectul a fost realizat pentru a fi închiriat și să oferie confortul necesar pentru cupluri care caută o locuință temporară. Am reușit să realizăm un design apartament studio mic, modern, și plin de viață. Bugetul  a fost optimalizat prin folosirea unui layout bine gândit, a materialelor ieftine și a elementelor de design existente.

Provocări in design apartament studio

Amenajarea unui apartament poate fi o adevărată provocare, mai ales când vine vorba de design apartament studio. Designul de apartament tip studio este foarte complex și necesită multă creativitate și gândire practică. De la organizarea funcțiunilor la crearea unor soluții ingenioase de depozitare, până la stilul și preferințele personale, toate trebuie luate în considerare si implementate pentru a obține un spațiu confortabil, care să răspundă nevoilor.

Dacă vrei să te muți într-un apartament tip studio, trebuie să fii pregătit pentru dificultăți de organizare a spațiului. Cu creșterea costurilor de locuințe crește si popularitatea apartamentelor studio în orașele aglomerate.

Cluj-Napoca este un oraș care atrage mulți tineri, iar asta înseamnă că se cauta apartamente de tip studio. Designul interior pentru aceste apartamente este un subiect de interes, iar proiectul prezentat este un exemplu antirațional. Dar cum poți amenaja un astfel de apartament cu succes?

Opțiuni de Design Interior în Cluj-Napoca

La Cluj poți găsi nenumărate opțiuni, o gamă largă de finisaje, decorațiuni și servicii de design interior pentru a realiza un proiect și a obține un rezultat pe măsură în amenajare interioară. Cu ajutorul unei echipe de specialiști în Cluj Napoca, care oferă servicii complete de amenajare interioară, poți beneficia de un design pentru habitatul tău. Fie că este vorba de spațiul comercial sau de locuința ta, avem experiența și cunoștințele necesare pentru a duce până la capăt proiecte de design interior.

În Cluj-Napoca, cererea pentru servicii de design interior este în creștere, iar noi suntem aici pentru a răspunde acestei nevoi. Suntem specializați în proiecte de design interior comercial, oferind soluții personalizate pentru amenajări interioare în cluj napoca și pe tot teritoriul țării. Ne dedicăm să oferim un raport calitate, preț excelent, garantând că vei primi cele mai bune soluții, obiecte, accesorii și corpuri de iluminat pentru spațiul tău.
Cu un designer de interior dedicat și pasionat, fiecare proiect devine o experiență plină de satisfacție. Ne asigurăm că fiecare detaliu al amenajărilor interioare este tratat cu atenție și profesionalism.

Share: